donderdag 16 april 2009hoi hier dan weer kaartje vers van de pers ,magnolia stempeltje tilda lekker genietend van prille zonnetje ,twee prima flora bloemen gehalveerd onder aan wit kantje en de knoopjes zijn hele oudjes uit de doos van me schoonmoeder boven wat kant hoeden steker primaflower met roosje als afwerking en blaadje afkomstig van de link to link pons fijntje genoeg zo nou ga weer doeiiiiiiiiiiiii tanja

8 opmerkingen:

Karin zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Tanja, Super. Kom je ook een keer op mijn bloggie kijken??

linnes zei

Hoi Tanja,
Bedankt voor je berichtje! En dit is ook een prachtige kaart, de kleuren vind ik super!
Groetjes,
Linda

Karin zei

Hoi Tanja, je hebt helemaal gelijk. Je bent idd vaker bij mij geweest. Het klopt dat je je berichtjes niet gelijk ziet. Als je een berichtje plaatst dan moet ik het eerst lezen voor goedkeuring. Als je niets van mij wil missen dan kun je jezelf ook als volger opgeven op mijn bloggie, net als jij ook al een aantal volgers hebt. Dan krijg je op je dashboard steeds te zien als ik iets nieuws geplaatst heb... werk heel praktisch.

Riet zei

wat een schitterend kaartje Tanja,prachtige stempel,heel mooi papier.
mooie kleuren bij elkaar.

liefs Riet.x

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel leuk kaartje, Tanja. Super!
Groetjes van Jacqueline

Ilonka zei

Hoi Tanja .Wat leuk dat je mijn blog volgt. Ik ben gelijk naar jouw blog gegaan. Wat een prachtig kaartje. De magnolia stempel is prachtig ingekleurd. Ik vind het leuk om je te blijven volgen. en te zien wat voor moois je maakt.

groetjes Ilonka

Willy's creations zei

Mooie kaartjes zie ik...leuk dat je een berichtje achterliet op mijn blog!!


Hobbygroetjes,Willy

Debbie Stip zei

Nog zo'n lief kaartje, en wat een mooie bloemen!
Groetjes,
Debbie